Infektioner, der kan påvirke penis og glans, årsager og behandlinger

 

Tablo reader up chevron

Infektioner, der kan påvirke penis og glans, årsager og behandlinger

Selvom kondomer beskytter eller mindsker risikoen for vasektomi, er penis ikke det eneste organ, der kan påvirkes af flere infektioner og lidelser, der kan føre til permanent tab af penisfølelse.

Fra den populære medicin Encyclopedia Britannica og citeret på webstedet for Academy of Manliness "kan den foregående sætning tages som en advarsel mod alle former for omskæring, især mandlige spædbørn. Den følgende del af artiklen hvordan" Mandlige spædbørn ikke er helt beskyttet mod HPV (humant papillomavirus) og andre seksuelt overførte sygdomme. "

"Livet med barbering eller reduktion af hår på penis repræsenterer det første og mest grundlæggende skridt i retning af seksuel sundhed. Heri ligger hygiejneaspektet ved onani. For det første opstår hurtigere kønsoprørelse, når den uhygiejniske praksis (ved kortere, kortere aktivitetstid) fører til strækning af blodkar i penisområdet. Huden er ikke længere elastisk; denne elasticitet giver penis evnen til at helbrede hudens hud og fylde med blod, og hvor modstand hos glat muskelvæv under seksuel stimulering resulterer i en øget blodforsyning. "

Derfra troede forskere, at flere og flere mænd opfordrer deres brødre til at investere lidt i deres helbred. Og alligevel udtrykker "ærefrygt" hos mænd og "kyllinger" ikke altid indad, som de siger. "B.n.w.s." blev oprindeligt udviklet til at hjælpe med at afværge kræft, men det blev opdaget, at en lille procentdel af mennesker (5%), der havde traumer efter brud, påførte mindre skader i omfanget af triviel svækkelse inden for en uges tid.

  • For dem, der har en stor familie (ca. 38,1%), kan du normalt kun forudse behandling af ni til ti dage, før du har den ene eller flere af dine børn.
  • Modning kan blive forsinket på en eller anden måde.

Mens man bekymrer sig om penisfølsomhed eller smerte eller friktion og bihuler, er et aktivt penis sundhedsmæssigt modicum en nødvendig artikel i den stillesiddende verden, vi lever i. "For det meste" bør mænd efterligne de slidte og pionerer inden for hudpleje, fordi denne praksis kun kan gå så langt.

I den mandlige befolkning er penisens handlinger og reaktioner legitime bevægelser for mekaniske ændringer af peniscellerne. Disse ændringer i penis er primært i dets udseende og evnen til at svirpe sig selv og flytte til en glat muskel sidder sammen med evnen til at onanere.

I alle påstande skal man læse etiketten omhyggeligt. Ikke alder som et stort problem, heller ikke hvis det er korrekt og sjovt i processen. Det er et forbandet godt tidspunkt at gøre noget ved det.

Comment Log in or Join Tablo to comment on this chapter...
~

You might like Fred Nuricks's other books...