Billig fotograf Nykøbing med 3 gratis tilbud

 

Tablo reader up chevron

Find 3 gratis fotograf Nykøbing tilbud

Skaf en seriøs ekspert til f.ex. at overkomme problemet inden for 2-3 dage. Dedikerede overvældende fotografer vil hjertens gerne arbejde med blandt andet disse arbejdsopgaver: newborn fotografering, babyfotografering, konfirmand fotografering og sportsfotografering. Du kan på egen hånd undersøge alle de indkomne fotograferingstilbud og dernæst udvælge du finder mest relevant. 

Skaf en seriøs ekspert til f.ex. at overkomme problemet inden for 2-3 dage. Dedikerede overvældende fotografer vil hjertens gerne arbejde med blandt andet disse arbejdsopgaver: newborn fotografering, 3 tilbud fotograf Nykøbing, konfirmand fotografering og sportsfotografering. Du kan på egen hånd undersøge alle de indkomne fotograferingstilbud og dernæst udvælge du finder mest relevant. 

Find 3 gratis fotograf Nykøbing tilbud

Tip til landskaber taget fra en lav vinkel  

Et godt tip til særligt effektfulde landskabsbilleder er at tage dem fra en meget, meget lav vinkel (stativets ben foldes så meget ud, at kameraet er højst 30 centimeter overjordoverfladen) med et vidvinkelobjektiv. Det tilfører dine motiver et helt utroligt format. Imidlertid er det ikke just bekvemt at skulle komponere sine billeder i en sådan arbejdsstilling (af selvsamme grund er kun de færreste fotografer friske på opgaven, hvorfor netop tilbud dine fotos vil skille sig ud, hvis du er det). Regner du med at skulle fotografere meget i denne stilling, kan du skåne din ryg (og slippe for våde og snavsede bukser under dine fotosessions i de tidlige morgentimer) ved at investere i et digitalt spejlreflekskamera med en LCD-skærm, der kan klappes ud. 

Den type kameraer er i forvejen meget brugt til videoptagelse og helt perfekte til den slags lave landskaber. Du skal slå dit kamera over på Live View (så du kan se dit foto "live" på skærmen, før du trykker på udløseren -faktisk ligesom på et peg-og-klik-kamera). Derefter vipper du den udfoldede skærm op imod dig, så du ser det samme, som kameraet ser, og kan komponere dit motiv - og det endelige foto kan du sagtens tage, mens skærmen er i samme position. Tro mig, din ryg og dine bukser vil takke mig.

 

Giv Cloudy-hvidbalancen mere varme  

Når jeg fotograferer landskaber, sætter jeg næsten altid min hvidbalance på Cloudy for at give mine fotos et varmere præg. Men bliver det først rigtigt overskyet, vil den varme tone fra Cloudy næsten forsvinde og få mine billeder til at virke køligere igen. I stedet kan jeg da indstille hvidbalancen på Shade, og det løser som regel problemet, selvom den dog fra tid til anden kan komme til at se for varm og gullig ud. 

I så fald har jeg mulighed for at "vride" lidt mere varme ud af de foruddefinerede indstillinger i Cloudy, og det er heldigvis meget nemt: På et Nikon vælger du White Balance under menuen Shooting. Kør ned til Cloudy, og tryk på den højre pil på multivælgeren, så du fremkalder et farvelagt gitter, hvor din aktuelle hvidbalance er markeret med et punkt i centrum (se herover). For at gøre Cloudy-indstillingerne varmere (Nikon kalder det at "fin-tune hvidba|ancen") flytter du ved hjælp af multivælgeren det lille punkt mod højre i retning af A (for "amber" [gul]) eller diagonalt nedad for også at tilføje lidt magenta. 

Tryk på OK-knappen, og Cloudy-standarden har nu fået et varmere look. Du vender tilbage til de oprindelige indstillinger ved igen at vælge White Balance i menuen. På et Canon trykker du på hvidbalanceknappen og vælger Cloudy. For at gøre indstillingerne varmere (det, Canon kalder "hvidbalancekorrektion") vælger du WB SHIFT/BKT under fanen Shooting 2 og trykker på Set-knappen. I det farvelagte gitter, der dukker op på LCD-skærmen, er din aktuelle hvidbalance markeret med punktet i midten. Med multi-controlleren bag på kameraet flytter du så punktet mod højre i retning af A (for "amber" [gu|]) eller diagonalt nedad mod det højre hjørne for også at tilføje lidt magenta. Tryk på Set-knappen.  

3 gratis fotograf tilbud Nykøbing

 

Comment Log in or Join Tablo to comment on this chapter...
~

You might like Gartner's other books...