Mandlig Infertilitet - Genetiske Arsager Og Risikofaktorer

 

Tablo reader up chevron

Mandlig Infertilitet - Genetiske Arsager Og Risikofaktorer 

Mange mænd, der kæmper med infertilitet, har arvet genetiske forskelle, der får cellerne til at angribe dem, når de først bliver gravide, sagde forskere tirsdag.

 

I mændenes frugtbare år, hvor sædreserveren er lav ved fødslen, angriber cellerne dem, når de udvikler sig, hvilket forårsager infertilitet, viste genetiske tests.

 

Resultaterne af det kliniske forsøg, kaldet RISK-DETECT, hjælper sandsynligvis med at identificere mænd i risiko for infertilitet for at forbedre effektive terapier, med resultater, der sandsynligvis hjælper familie og venner, efter at sædbanken i deres landsby i Thailand sætter et loft på nej mere end 10 sæddonorer pr. behandling.

 

”En ud af tre mænd, der har at gøre med infertilitet på et eller andet tidspunkt i deres liv (...), har sandsynligvis et genetisk ansvar indtil det tidspunkt, hvor mutationen anerkendes i deres sædceller,” sagde professor i obstetrik, gynækologi og reproduktion ved King's College London, Dr. Helena Tyner, der var involveret i undersøgelsen sammen med Dr. Dong Kanliao fra Phuket University i Thailand.

 

Tyner, som også ledede et andet verdensomspændende forsøg, der typisk omfattede sporing af 1.700 mandlige infertile thailandske par, sagde, at hun håbede, at resultaterne ville få læger til at overveje dette i nøje udvalgte par eller hos patienter, der allerede er blevet gravid med den donerede sæd.

 

Graviditet varer normalt omkring 40 uger for en kvinde og ni uger for en mand. En kvinde med en genetisk ændring anses for at have fem graviditetsår, mens en mand med en sådan mutation anses for at have to.

 

I den aktuelle undersøgelse spores Tyners team par, hvis reproduktive helbred var blevet beskadiget af infertilitet i 28 år.

 

I løbet af disse år havde 29 af de 31 par af par mindst en af ​​tre sædafvigelser, hvoraf den ene nåede et stærkt og unormalt niveau.

 

Cirka 15% af de infertile par opfyldte kriterierne for den unormale test - for eksempel var det kun ét af to testresultater, der var nødvendigt for at indlede en undersøgelse.

 

Risikoen for, at unormale celler blev udslettet under en graviditet, var 13% højere hos de infertile par sammenlignet med par med normalvægt, viste undersøgelsen.

 

Mere forskning er nødvendig, bemærkede Tyner, før forskerne ved, om resultaterne vil have en indvirkning på parernes valg inden IVF, som deres samfund har rundt om i verden.

 

Tyner sagde, at hendes hold blev opmuntret af dataene, da de fleste af de par, der blev anmodet om, afholdt sig fra reklame, mens kun et par nægtede at deltage.

 

Comment Log in or Join Tablo to comment on this chapter...
~

You might like Ollin Rivera's other books...