Erektionsproblemer ved 40-50, årsager og behandlinger

 

Tablo reader up chevron

Erektionsproblemer ved 40-50, årsager og behandlinger

Sund seksualitet efter 50

Erektil dysfunktion er et almindeligt seksuelt problem og kan have mange og varierede oprindelser. Det vedrører alle mænd i alle aldre, selvom seksuelle forstyrrelser er hyppigere efter 40'erne. Efter 50'erne skyldes erektil dysfunktion hovedsageligt to faktorer: sundhedsbegivenheder og ophobning af godartede faktorer.

Der er et par ting, du kan gøre for at forbedre kvaliteten af ​​dine erektioner og forstå, hvorfor lejlighedsvis halt ikke nødvendigvis er et tegn på erektil dysfunktion. Mekanikken ved erektion er kompleks, og der er mange faktorer, der kan forstyrre den. At løse de forskellige negative aspekter af hans liv er undertiden nok til at finde en tilfredsstillende erektion. Men hvis dette problem er vedvarende og har generet dig i flere måneder, skal du kontakte en sexterapeut for at finde de bedste løsninger. Du kan starte med noget så simpelt som at læse om mandlig sundhed online, som på ViagraDanmark.Eu startside, for at få dig til at tænke rigtigt og give dig en idé om, hvad du kan forvente.

Det anslås også, at en ud af to mænd vil blive ramt af en erektil lidelse efter 50 år. For mere information, for at forstå disse årsager eller for at modtage behandling, kan du konsultere en sexterapeut online.
Selvom årsagerne til erektionsproblemer varierer fra mand til mand, kan vi globalt identificere de vigtigste faktorer. En af de første årsager er forbundet med kroniske sygdomme eller sundhedsmæssige forhold.
Nogle kroniske tilstande, der kan forstyrre en erektion, inkluderer:

 

  • Diabetisk sygdom
  • Højt blodtryk
  • Kardiovaskulær sygdom
  • Kroniske neurologiske sygdomme
  • Fordøjelsessygdom
  • Kræft sygdom
  • Reumatiske sygdomme


Alle disse sygdomme kan ændre kvaliteten af ​​arterierne, der er nødvendige for, at penis fungerer korrekt. Uden at glemme, at de generelt fremkalder smerte og ubehag; hvilket generelt er dårligt for seksualitet.

Derudover kan en pludselig sundhedshændelse også udløse seksuelle lidelser: såsom slagtilfælde, prostatakirurgi, bækkenfrakturer, blæreoperation osv. Alle disse sundhedsbegivenheder interagerer også med mekanikerne ved erektion eller forårsager en psykologisk tilstand, der er ugunstig for ophidselse eller libido . Plejen vil derfor være dobbelt: først at behandle disse sundhedsbegivenheder, mens man behandler det seksuelle problem.

Comment Log in or Join Tablo to comment on this chapter...
~

You might like 's other books...